vilde borse photography

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Vilde Iren Borse er 23 år gammel fotograf, utdannet fra Bilder Nordic School of Photography. 

Det siste året har Vilde jobbet med to hovedprosjekter: Peur du Vide og Youngster Monster. Begge seriene tar utgangspunkt i å være ung i Oslo i dag, frykten for tomrommet og monstrene vi selv skaper oss.

"Jeg startet å arbeide med prosjektene da jeg selv var i en søkende periode, etter hvem jeg var, hvem jeg ville være og hva mine største frykter var. Jeg begynte å utforske grensene vi presser i situasjonene vi er i, og endte opp med å abstraktere disse følelsene gjennom begge seriene. Under prosessen av seriene brukte jeg all tiden min på å løpe rundt i Oslo og finne på mye rart, og det beste med Oslo er å kunne oppleve byen om natten, stille, mennesketomt og magisk.

Oslo-tipset: Jeg er mye på er baren Angst i Strøget, både for kaffe og selvstendig jobbing eller en kald pils etter en kreativ økt. Stedet jeg ønsker å være mer på er Det Andre Teatret, fordi det er et utrolig morsomt og kreativt sted.