Paper_collective_profile.jpg

The Paper Artist Collective

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

The Paper Artist Collective er drevet av Samantha Quinn og Kristine Braanen, kollektivet ble grunnlagt i 2015 har nesten 100 medlemmer fra rundt 30 forskjellige land.

The Paper Artist Collectives fokus er å bringe talentfulle og unike papirkunstnere sammen og å bringe deres kunst ut til verden. Våre kunstnere driver med alt fra papirkutting, quilling og lowpoly til installasjoner og kommersielle oppdrag.

“Jeg grunnlag The Paper Artist Collective fordi jeg ønsket et sted for papirkunstnere å kunne dele erfaringer, råd og tips." “Det beste med å drive for seg selv er at kan følge sine kreative innfall, utforske og velge selv akkurat hvordan man vil ha det. Jeg og Samantha jobber godt sammen til tross for at vi bor i hver våre land. Gjennom kollektivet har jeg blitt kjent med så mange fantastiske mennesker.”

“Jeg og Samantha møttes på instagram gjennom vår felles interesse for papir i 2013, da the Paper Artist Collective ble startet i 2015 drev vi det sammen i nesten 3 år før vi møttes på ordentlig i London.”