Sara Skotte Design

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Sara Skotte Design er Sara Skotte. Jeg jobber med porselensprodukter i skjæringspunktet mellom kunst og design, med fokus på gode, funksjonelle produkter som er laget med kjærlighet til mitt håndverk og materiale.

Jeg ønsket å jobbe med produkter som tar dine hverdagsritualer på alvor, kaffen om morgenen, måltidet du deler med gode venner og familie. Jeg ønsket å gi min tolkning av dette, i form av produkter.

Det beste med å være sin egen sjef er at jeg får jobbe med det jeg liker aller best. Jeg får utfordret meg selv og formidlet mine tolkninger til et bredt publikum. Det mest utfordrende er å være alene om alle avgjørelser og prosesser.

Oslo-tipset: Cafèen Supreme Roastworks på Grunerløkka, Lush Dive på Grünerløkka, klesdesigneren Synnøve Mo med butikk på Kirkeristen.