rue botanics

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Kristina Dunn er en seritfisert økologisk formulator, og grunnlegger av det nye naturlige hudpleiemerket RUE, der alle produkter håndlages i hennes egne studio i Oslo.

"Jeg startet RUE for 5 år siden etter jeg begynte å bli veldig opptatt for å finne informasjon om farlige ingrediensene som finnes i kosmetiske produkter. Etterhvert begynte jeg å lage mine egne produkter og har tatt utdannelse i organisk vitenskap. Jeg er sertifisert i organisk kosmetisk vitenskap, som spesifiserer i anti-aging hudpleieprodukter. Hvert RUE produkt er laget for hånd av 100% naturlig og plantebasert ingredienser. De inn holder nordiske botaniske planter som gir næringsstoffer til huden for oss som bor i dette kaldt landet! Hos meg kan du finne ansiktsserum, leppepomade, håndkrem og ansiktsvann."

“Det beste med å være min egen sjef er at jeg kan jobbe når jeg vil. Tidlig på morgenen eller sent på kvelden. Jeg er en B-person og liker å jobbe utenfor de “vanlige” arbeidstimer.”

Oslo-tipset: Et av mine favorittsteder i Oslo er Ruinparken (minneparken) i St. Halvards gate hvor jeg bor. Jeg kan ta med en teppe om sommeren og lese en god bok eller ta et par øl i solen.