LJÅ FORLAG

HJEMMESIDE // FACEBOOK

Ljå Forlag er et lite, uavhengig forlag som gir ut én bok i året. Med fokus på originale tematikker, engasjerende historiefortelling og tidløst design, ønsker forlaget å lage bøker som stikker seg ut. Årets utgivelse, «Jeg tror det er vinden», av Even Vaa er forlagets femte. Boka er en dokumentar om å finne liv etter døden.

"Vi satser på høy og kompromissløs kvalitet i alle ledd. Vi hadde vel et ønske om å bevise at det lot seg gjøre å lage bra bøker og få til å selge dem, også for nye og små aktører. Det beste med å være sin egen sjef er vel som de fleste kanskje vil si, friheten til å gjøre det vi selv har lyst til."

Ljå Forlag har gitt ut bøkene; "Kunsten å lage brennevin for en tier pr. flaske", "Oppfinnere som døde av sin egen oppfinnelse" og "Friluftsliv – en dannelsesreise". Sistnevnte er utgitt gratis på nett; www.friluftslivsboka.no.

Oslo-tipset: Tronsmo bokhandel er en soleklar favoritt i Oslo. Ellers vil vi nevne nye Bar Lardo, veldig fin liten bar. Og butikken Lush Dive fordi det faktisk kan hjelpe på arbeidsmoralen å ha skikkelig fint kontorrekvisita.