JUst fashion

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Marte Djupesland er gründeren bak Just Fashion, en nettbutikk som leverer høykvalitets mote som også har en bærekraftig og sakte produksjon. Butikken formidler i dag 24 selvstendige små til mellomstore designere fra Europa.

"Jeg har et håp om at folk skal bli mer og mer interessert i historiene bak det de kjøper, og også det å eie noe som ikke så mange andre har. Jeg vil heve verdien av klesplagg og det vi omgir oss med i dag. Samtidig er kanskje den sterkeste drivkraften at jeg så for lenge siden at man ikke trenger å kompromitere stil for å velge bedre produserte produkter. De designerne som har begge deler - det er de jeg brenner for å vise fram for verden.

"Jeg har som alle gründere møtt mange dører, men selve det å bygge bedrift er noe jeg føler jeg er ment til og derfor håper jeg at jeg kan få lov til det leeeenge!" 

Oslo-tipset: Gründertilværelsen hindrer meg i å utforske alt for mye shopping, men jeg pleide å være stor fan av Ma vintage. Jeg kunne virkelig tenke meg å sjekke ut alt det fine i nr 9 som ligger i Riddervolds gate og avslutte dagen med cocktail på Perla