internasjonalen

HJEMMESIDE // FACEBOOK

Bjørn-Are Johansen jobber på internasjonalen og vil under Oslos Supermarked lage Bloody Marys. 

En herlig miks av tomatjuice, sitron, worchestersaus, tabasco, selleri, salt & pepper og en klunk av "livets vann" som kan få hvem som helst i kne av glede og tilfredshet. Kan serveres i mild og sterk variant, og om ønskelig en midt i mellom. Enjoy!

"Da jeg startet på Internasjonalen som garderobevakt for 6,5 år siden var noe av det mest spennende jeg observerte som ble laget på huset Bloody Mary. Jeg falt pladask for både utseende, presentasjon og ikke minst den deilige smaken. Begynte etterhvert som bartender, og presset som fulgte med å kunne lage en like god Bloody Mary som de andre på huset var enorm. Men med gode kolleger, og litt hardnakket testing og smaking lærte også jeg meg kunsten.Har hatt mang en dagen derpå, eller bare en frisk finværsdag der jeg har kost meg ekstra med en slik en, og den gleden unner jeg alle som én."

Oslo-tipset: Sørenga & Kongen Marinas Badstuflåte. Dagen jeg var der hadde jeg fått en kraftig influensa, men jeg dro likevel. Vi fyrte knallhardt i ovnen, badet i havet med 5 minusgrader i luften, drakk noen øl, og hadde det dritfett! "Det her e finsk helse", sa han ene. Dagen etter var jeg friskmeldt. Det mest nord-norske jeg har opplevd i Oslo siden jeg kom til byen. Må oppleves!