Bosses_b_profile.jpg

HUSBAND // BOSSES BONGOBAND

FACEBOOK

Bosses Bongoband er et instrumentalt afro/funk/jazz/etno-orkester fra Oslo.

Bosses Bongoband ble dannet i et lyst øyeblikk over en mørk øl på sensommeren i 2015. Bandet er først og fremst et resultat av et morsomt bandnavn, men også av bandpauser og en spillesugen saksofonist med en nyvunnet kreativitet.

"Før bandet ble starta hadde jeg et privat klubbkonsept som het Bosses Bongobar. Konseptet bestod i at jeg var bartender og spilte utelukkende musikk med bongotrommer. Det var ikke en umiddelbar suksess, mest på grunn av at jeg ikke er så glad i barjobbing. Når jeg slutta i baren, var et Bongoband en naturlig videreføring. Vi har også lenge tulla med bandnavnet i vennegjengen, så endelig tok jeg ansvar og starta et band. Musikkstilen ga seg selv, vanskelig å forsvare det bandnavnet hvis du spiller kald elektronika i en våt kjeller." 

Medlemmer:  Alexander "Bosse" Bosrup Karlsen, Steinar Aarsland, Anders Bjørke, Johan Jørgensen, Magnus Malmedal Drågen, Even Vaa, Kristoffer Solvang og Runar Fiksdal. 

HUSROM // SKIPPERGATA

profile_SKippergata.jpg

Ett år har gått siden Oslos Supermarked sist ble arrangert. Du tenker naturligvis at vi har ligget på latsiden, men det er ikke sannheten. Vi har nemlig vært på utkikk etter det perfekte lokale. Ventetiden er over kjære venner for vi har funnet det, Oslos desidert freskeste venue. La oss stolt introdusere dere for Skippergata!

Skippergata  er et 700 kvm stort lokale som naturligvis ligger i Skippergata 22 i første etasje. Skippergata omtales varmt på sine facebooksider for sin nydelige interiørstil, fantastiske folk, supre mat og fabelaktig stemning. Det er en koselig kafe i lokalet som serverer mat og drikke, økologisk selvfølgelig.

De henter de fleste av sine råvarer fra lokale bønder som arbeider sammen med naturen for å skape ernæringsmessige og deilige produkter uten bruk plantevernmidler. Menyen skiftes i taktårstidene på den nordlige halvkule som gjør at de konstant søker etter nye smaker og teknikker.

Lokalet er fordelt over flere mindre og store rom samt en hyggelig bakgård.

Om du tenker og ta turen til Oslos Supermarked eller ikke så er det absolutt verdt å ta turen innom Skippergata så fort du har mulighet.