evamia

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

EvaMia er et moderne interiør og livsstilskonsept som ble startet av Marte Kirkevold Flatejord og Marianne Weitemeyer Firing.

Vi tilbyr norskdesignede produkter som er bærekraftig håndlaget i land med lange håndverkstradisjoner. Vi reiser selv til de ulike landene og skaper produktene i samarbeid med lokale håndverkere. Vi arbeider utelukkende med naturmaterialer og gjør alt vi kan for å sikre en mest mulig miljøvennlig produksjon. 

"Jeg har besøkt Israel og Palestina flere ganger, og da jeg skrev masteroppgaven min på Vestbredden kom jeg i kontakt med de som er EvaMias produsenter i dag. Jeg har også vært lengre perioder i Uganda og Sri Lanka, og reist rundt i Asia og Latin-Amerika. " 

"Vi lager mange produkter i oliventre på Vestbredden i Palestina, blant annet en ganske anatomisk korrekt hodeskalle. De som lager våre ting lager vanligvis religiøse skulpturer og de syns det er veldig rart at vi selger så mange hodeskaller i Norge. Når jeg er der pleier de å introdusere meg som «hun som selger hodeskaller». "

Oslo-tipset: Jeg digger også A/Bareness som jobber på samme måte som oss, med smykker og klær produsert i Nepal med norsk design. Generelt digger jeg alle som kombinerer fine ting med gode verdier.