Dapper_profile.jpg

Dapper

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Dapper ble startet i 2013 av Andreas, Erlend og Johan som ønsket å drive en butikk for herreklær, sykler og pleieprodukter for menn. Vi begynte med et konsept som kombinerte tre interesser og har etter det utviklet Dapper gradvis mot en livsstilbutikk med fokus på klær og tilbehør av høy kvalitet.

“Vi ville gjøre noe litt annet enn å gå ut i en «vanlig» jobb etter studiene og en av oss hadde drevet nettbutikk i en del år allerede. Da vi så et rimelig butikklokale i Nordre gate, som på den tiden var ganske tom, kastet vi oss ut i det og pussa opp alt selv i løpet av et par vintermåneder.”

“Det beste er å kunne bestemme hva vi vil selge basert på hva vi liker, ikke hva slags avtaler en kjede har eller aksjonærene mener gir best fortjeneste. Vi kan drive butikken ikke bare med mål om å tjene mest mulig penger, men også utifra hvordan vi kan drive på en måte vi kan stå inne for.”

Oslo-tipset: Katla er veldig bra og både Izakaya og Le Benjamin er blant favorittene. Bar Lardo, Orlando’s, Fuglen og Brutus er alltid hyggelig. Blå på sommeren er det vanskelig å overgå. Vår nabo Ensemble har alt vi ikke har for damer.