CAPPELENS FORSLAG

HJEMMESIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Cappelens Forslag er en uavhengig bokhandel og cafe beliggende i Bernt Ankers gate 4 i Oslo sentrum som drives av de to kompisene Pil Cappelen Smith & Andreas Cappelen. 

Forslaget kjøper og selger nye og annenhånds titler innen kvalitetslitteratur, og har spesialisert seg på moderne førsteutgaver, antikvariske titler, kultlitteratur, og bøker like sjeldne som uavhengige bokhandler er i ferd med å bli. Forslaget huser også forlaget som utga Cappelens Forslags Konversasjonsleksikon I & II. Forslagets varer velges ut og fraktes til Oslo gjennom utstrakt reisevirksomhet til steder som bl.a. Edinburgh, Glasgow, London, Cornwall, Dublin, Galway, København, Amsterdam, Den Haag, Antwerpen, Ghent, Brüssel, New York, Boston, Philadelphia og Pittsburgh. Dette gjør at at sortimentet overveiende er på engelsk, men norskspråklige bøker finnes også her. I tillegg fins det alltid et kresent utvalg nye bøker.

"Vi satt hjemme hos meg en vinterkveld og sa; Faen heller, vi bare gjør det. Vi lager vår egen bokhandel. Vi var så lei av at kjede-bokhandlene begynte å bli så kjipe, det var ingen av de butikkene vi hadde lyst til å gå i selv."