BASS

NETTSIDE // FACEBOOK // INSTAGRAM

Nejra Macic og Almir Meskovic er duoen bak Bass – produsent og forhandler av kule skinnprodukter.

Navnet bass kommer av at idéen begynte med at musikeren Almir skulle lage en skinnsekk eller -etui til sitt trekkspill, og planla etterhvert å lage etuier til forskjellige instrumenter. Han var i kontakt med mange forskjellige skinnprodusenter, men så ble idéen kapret og videreført av hans samboer Nejra – den tilsynelatende lite kreative samfunnsøkonomen. Hun så sitt snitt til å få laget den skinnsekken hun hadde lett etter i mange år. Et par måneder senere satt de der med den første bass-sekken i fanget, et kjærlighetsbarn var født!

De bestemte seg tidlig for at dette prosjektet skulle ha en humanitær profil, og de inngikk en samarbeidsavtale med UNICEF før den første sekken var ferdigsydd. Som offisiell UNICEF Støttespiller forpliktet de seg til å donere en gitt sum før de hadde solgt et eneste produkt.

Vi har gjort absolutt alt på egenhånd. Alt fra å lage hjemmesiden og nettbutikken til å ta bilder, redigere, markedsføre osv. Vi har gått på noen smeller siden vi startet med dette forrige vinter, men herreli så mange lættis øyeblikk det også har vært.

Oslo-tipset: Vi bor like ved Tranen, så det er stamstedet vårt. Oslo Mekaniske er et annet favorittsted, mens Merkur Bar på St.Hanshaugen er vår nyoppdagede favoritt.


Bass_Bass_A_profile.jpg